Venäläisen salaatin sekaan sopivat myös herneet, paprika ja kaviaari.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 minuuttia
Helppo
Venäläinen salaatti eli salat olivier
Ainesosat
200
g
ravunpyrstöjä tai katkarapuja
1
prk
pieniä kapriksia
1
kpl
maustekurkkua
1/2
kpl
tuorekurkkua
3
kpl
kovaksikeitettyä kanamunaa
3
kpl
keitettyä perunaa
1
kpl
keitettyä broilerin rintafileetä
1
dl
majoneesia
suolaa
Vaiheet
- Valuta ravunpyrstöt ja kaprikset siivilässä. Kuutioi kurkut pieniksi. Kuori ja paloittele keitetyt kananmunat ja perunat.
- Leikkaa rintafileet pieniksi suikaleiksi. Sekoita kaikki aineet yhteen majoneesin kanssa.
- Kata alkupalapöytään myös kurkkua, smetanaa ja hunajaa sekä marinoituja valkosipuleita.
Vinkki! Salaattiin voi lisätä myös herneitä, paprikaa, lehtisalaattia ja kaviaaria.