Kylmäsavuporomousseen saat lisää raikkautta puolukoilla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8 annosta
20 minuuttia + 2 tuntia
Helppo
Kylmäsavuporomousse
Ainesosat
100
g
kylmäsavuporoa
1
kpl
punasipulia
1
kpl
3 sentin pala piparjuurta
100
g
ruohosipulituorejuustoa tai karpalotuorejuustoa
3
dl
kuohukermaa
2
dl
rosmariinisilppua
mustapippuria
2
tl
juoksevaa hunajaa
2
dl
puolukoita
ruohosipulia
Vaiheet
- Irrota poroviipaleet toisistaan ja leikkaa murumaisiksi paloiksi. Kuori ja silppua punasipuli. Kuori ja raasta piparjuuri hienoksi. Notkista tuorejuusto, vaahdota kerma.
- Sekoita kaikki aineet yhteen ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Tarjoa näkkileivän tai ruisnappien päällä.
Vinkki! Jos käytät karpalotuorejuustoa, lisää täytteeseen 3 rkl silputtua ruohosipulia.