Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min + kypsentäminen 20 min
Helppo
Pancettamuusi
Ainesosat
1
kg
jauhoisia perunoita
1
pieni salottisipuli
1
pkt (80 g)
pancettaa tai pekonia
1–2
dl
haaleaa täysmaitoa tai kerma-maitoseosta
3
rkl
voita
2
tl
dijoninsinappia
1
tl
suolaa
(2–3
rkl
ruohosipulia hienonnettuna)
Vaiheet
-
Kuori ja paloittele perunat. Keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, 15–20 minuuttia.
-
Kuori ja kuutioi sipuli. Kuutioi pancetta. Paista ne pannulla kypsäksi. Laita hetkeksi sivuun.
-
Valuta perunoiden keitinvesi pois. Survo perunat survimella tai sähkövatkaimella. Lisää maito, voi, sinappi ja suola. Sekoita tasaiseksi. Kääntele joukkoon pancetta. Hienonna halutessasi joukkoon ruohosipulia.