Kermainen perunavuoka saa makua palsternakasta ja juustosta.
Kolatun Juustola toimii Soppa365:n yhteistyökumppanina Taste of Helsinki -tapahtumassa 2014.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
3 annosta
1 t
Helppo
Ruskajuustogratiini
Ainesosat
100
g
Kolatun Ruskajuustoa
400
g
perunaa
150
g
palsternakkaa
3
dl
ruokakermaa
suolaa
mustapippuria
Vaiheet
-
Kuori perunat ja palsternakat.
-
Viipaloi juusto, perunat ja palsternakka.
-
Kasaa voideltuun uunivuokaan kerroksittain. Lisää väleissä myös suolaa ja pippuria.
-
Lisää päälle ruokakerma.
-
Paista uunissa 200 asteessa n. 1 tunnin ajan.
- Tarjoile esimerkiksi liharuuan lisukkeena.