Torttubaarissa jokainen saa lusikoida torttunsa päälle juuri niitä täytteitä mitä haluaa. Myös lehtevät ja rapeat torttupohjat ihastuttavat: näissä tortuissa taikina ei jää marmeladin kohdalta raa'aksi. Kokeile tortun päällä perinteisen luumumarmeladin rinnalla kanelirahkaa, aprikoosi-pähkinävoita ja glögi-marjahilloa!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12 torttua
Helppo
Aprikoosi-päärynävoi
Ainesosat
200
g
kuivattuja aprikooseja
1
päärynä
1
dl
päärynä- tai omenamehua
1
rkl
hunajaa
½
rkl
sitruunan mehua
Vaiheet
- Paloittele aprikoosit pieneen kattilaan. Kuori ja kuutioi päärynä mukaan. Lisää mehu ja keitä noin 15 minuuttia, kunnes hedelmät ovat pehmeitä. Mausta hunajalla ja sitruunanmehulla ja soseuta tasaiseksi tahnaksi.
- Jäähdytä tahna ja tarjoa torttujen päällysteenä.