Tarjoa kahvikakun kanssa vaniljalla maustettua kermavaahtoa.
Kahvikakku
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Keitä espressokahvi ja jätä jäähtymään.
- Vatkaa pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon kananmunat yksi kerrallaan.
- Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi taikinan sekaan. Rouhi puolet pähkinöistä reiluiksi paloiksi. Lisää taikinaan rouhitut pähkinät ja espresso. Sekoita tasaiseksi.
- Leivitä kakkuvuoka ja lusikoi taikina vuokaan. Painele loput pähkinät kakun pinnalle.
- Paista kakkua 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
VINKKI Leivo kahvikakku pari päivää ennen tarjoilua. Maku vain paranee.