
Valmiista mokkapala-aineksesta syntyy hetkessä vastustamaton raparperi-mokkakakku. Raparperin hapokkuus sopii täydellisesti suklaiseen leivonnaiseen – kokeile vaikka!
Nopea raparperi-mokkakakku
Ainekset
Työvaiheet
- Valmista mokkapalapohja pakkauksen ohjeen mukaan ja paista se leivinpaperilla vuoratussa kakkuvuoassa.
- Pohjan paistuessa valmista täyte keittämällä raparperipalat hillosokerin kanssa tilkassa vettä niin, että raparperit pehmenevät. Sekoita tuorejuusto raparperipaloihin.
- Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kahteen osaan ja levitä täyte toiselle puolikkaalle. Asettele toinen levy täytteen päälle. Pehmennä Mokkapala-ainesten kuorrutepussi kuumassa vedessä ja levitä kuorrute kakulle. Koristele valmis kakku tuoreilla marjoilla.