Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Marokkolaiset lihapullat
Ainekset
400g karitsan jauhelihaa
1
iso punasipuli + 2 valkosipulinkynttä
1
rkl
oliiviöljyä
1,5
tl
paprikajauhetta
½
tl
kurkumaa
½
dl
korppujauhoja
1
dl
kuohukermaa
1
kananmuna
1
dl
hienonnettuja yrttejä (minttua ja korianteria)
ripaus mustapippuria & suolaa
Työvaiheet
Kuullota kuoritut ja pilkotut sipulit öljytilkassa pannulla pehmeiksi. Sekoita joukkoon mausteet. Mittaa korppujauhot kulhoon ja kaada päälle kerma. Anna turvota 10 min. Lisää sipuliseos, kananmuna, jauheliha, mausteet ja yritit. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan tekeytyä hetken aikaa. Pyöritä mureketaikinasta pieniä lihapullia. Kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia.