Kun kinkku saa seurakseen chiliä, korianteria ja muita tymäköitä mausteita, se ei maistu enää joululta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
20 minuuttia
Vaikeustaso
Helppo
Quesadillat joulupossusta
Ainekset
4
isoa tortillaa
täyte
1
prk
(285/170g) käyttövalmiita mustapapuja
1
dl
valmista salsa-kastiketta (chunky)
1
tl
juustokuminaa
3
rkl
tuoretta korianteria
2
dl
joulukinkkua kuutioina
rucolaa
1
dl
juustoraastetta (esimerkiksi pizzaraastetta)
koristeeksi korianteria ja limetinlohkoja
Työvaiheet
- Tee täyte. Valuta pavut ja huuhdo ne kylmällä vedellä lävikössä. Leikkaa joulukinkku noin sentin kuutioiksi.
- Sekoita pavut, kinkkukuutiot, salsa, juustokumina ja korianteri yhteen.
- Kuumenna yksi tortilla pinnoitetulla pannulla keskilämmöllä. Levitä neljäsosa täytteestä puolelle tortillan alasta. Nosta päälle rucolaa ja juustoraastetta. Käännä tyhjä puoli täytteen päälle. Paina tortillaa lastalla pannua vasten, jotta juusto sulaa ja liimaa tortillan puolet yhteen.
- Käännä tortilla ja pidä sitä kuumassavielä 1–2 minuuttia. Liu’uta quesadilla pannulta, leikkaa kahtia ja koristele korianterilla ja limetinlohkoilla.