Bulgogi-tacon väliin ladotaan lihan lisäksi korealaista hapankaalia.
Bulgogi-tacot
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa liha mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Se onnistuu helpoiten, kun liha on hieman kohmeista. Leikkaa valkosipulinkynnet ohuiksi viipaleiksi ja sekoita ne sekä marinadin muut ainekset ja kaada lihalle. Jätä maustumaan muiden ainesten valmistelun ajaksi.
-
Tee kimchi. Leikkaa kaali suikaleiksi. Raasta valkosipuli ja inkivääri. Poista chilistä siemenet ja hienonna se. Sekoita ainekset yhteen ja jätä maustumaan hetkeksi.
-
Valmistele muut ainekset. Revi jäävuorisalaatti, kuutioi kurkkua ja tomaattia, hienonna punasipuli. Nosta ainekset tarjolle, lämmitä tacokuoret.
-
Ota lihat marinadista ja paista viipaleita noin puoli minuuttia molemminpuolin todella kuumalla pannulla. Tarjoa kuumana tacojen täytteenä. Jokainen ruokailija saa täyttää tacon makunsa mukaisesti.