Mifulla saat vaihtelua lempiruokiisi.
Mifunara
Ainekset
Työvaiheet
Lisäksi tarvitset:
400 g spagettia
3 l vettä
1 rkl suolaa
Laita spagetti kypsymään suolalla maustettuun kiehuvaan veteen. Ravista Mifu-pakettia. Kuumenna pannu kuumaksi ja kumoa Mifu pannulle. Paista noin viisi minuuttia niin, että Mifun mausteliemi keittyy kasaan. Mausta savupaprikalla ja nosta sivuun.
Kuori ja viipaloi sipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna rosmariini.Kuumenna öljy paistinpannussa. Laita sipulit pannuun. Lisää sokeri ja ruskista viisi minuuttia.
Lisää joukkoon paistettu Mifu, rosmariini ja suola. Riko kananmunat kulhoon ja raasta joukkoon juusto. Säästä 1 dl juustoraastetta ripoteltavaksi annosten päälle. Sekoita tasaiseksi.
Ota kupillinen pastavettä talteen. Kaada kypsä pasta siivilään, valuta ja kaada takaisin kattilaan. Lisää heti joukkoon muna-juustoseos ja sekoita voimakkaasti, kunnes juusto sulaa ja pastaan muodostuu vaalea "kastike". Mikäli pasta vaikuttaa kuivalta, lisää lämmintä keitinvettä vähän kerrallaan. Sekoita spagetin sekaan paistettu Mifu-sipuli-paistos. Koristele juustoraasteella.