Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minilihapullat
Ainekset
400g jauhelihaa
200
g
kermaviiliä
1
ranskalainen sipulikeittopussi
1
kananmuna
1
rkl
rypsiöljyä
1
tl
paprikajauhetta
1
tl
rakuunaa
1
rkl
tomaattipyreetä
ripaus suolaa ja mustapippuria
voita paistamiseen
Työvaiheet
Sekoita kermaviiliin kananmuna ja ranskalainen sipulikeitto pussi. Anna seoksen seistä hetki. Vaivaa joukkoon jauheliha. Lisää jauhelihamassaan loput ainekset sekä mausteet ja sekoita hyvin. Pyöritä massasta pikkuruisia lihapyöryköitä ja paista kuumalla paistinpannulla voissa. Tarjoa perunamuusin kanssa. Kylmiltään nämä pienet pyörykät ovat hyvä lisä ruokaisaan salaattiin.