Risto V on lisännyt 31 reseptiä.
Linkitetty 15 keittokirjaan.

Mummon kurkkuja ja fenkolia

0,5 dl etikkaa ( 1 etikkaa)
1 dl sokeria (2 sokeria)
1,5 dl vettä (3 vettä)
1 fenkoli
3 avomaankurkkua
Nippu tilliä silputtuna
1 tl suolaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mummonkurkkuja ja fenkolia (Kari Aihinen)

Työvaiheet

Valmista liemi sekoittamalla etikka, sokeri, vesi, suola ja tillisilppu keskenään.
Leikkaa fenkolista kannat pois ja leikkaa veneiksi tai suikaleiksi. Kuori kurkut halutessasi ja tee niistä viipaleita tai veneitä. Nostele fenkolit ja kurkkuviipaleet liemeen ja anna maustua muutama tunti.
Parhaimmillaan kurkut ovat seuraavana päivänä.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla