Sunnuntailounas on lisännyt 14 reseptiä.
Linkitetty 7 keittokirjaan.

Nachopellistä saa raikkaamman ja kevyemmän, kun pinnalle asettelee jäävuorisalaattia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
30
Vaikeustaso
Helppo

Nachopelti raikkaalla jäävuorisalaatilla

Ainekset

400
g
jauhelihaa
1
kpl
sipuli
2
kpl
valkosipulinkynttä
1
kpl
punainen chili
2
kpl
tomaatti
1
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria
1
tl
juustokuminaa
1/2
tl
paprikajauhetta
1
tlk (380 g/230 g)
mustapapuja
1
ps (200 g)
maissilastuja
1
prk (300 g)
juustodippiä
1
kpl
avokado
jalopenoja valutettuna
salsadippiä
tuoretta korianteria
jäävuorisalaattia

Työvaiheet

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Poista chilistä siemenet ja hienonna. Ruskista jauheliha pannussa ja lisää silputut sipulit ja chilit. Anna kuullottua hetki. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla ja paprikajauheella.
2. Kuutioi tomaatit. Lisää pannulle osa tomaateista (jätä noin puolet koristeluun). Valuta ja huuhdo mustapavut ja lisää ne pannulle.
3. Levitä maissilastut leivinpaperin päälle pellille. Levitä jauhelihaseos ja juustodippi maissilastujen päälle. Kuumenna uunin ylätasossa 225 asteessa noin 5 minuuttia.
4. Halkaise avokado, poista kivi ja kuori ja kuutioi hedelmäliha. Levitä pinnalle kuutioidut tomaatit ja avokadot, jalapenot ja nokareina salsakastiketta.
5. Lisää lopuksi pinnalle jäävuorisalaattia sekä runsaasti tuoretta korianteria.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla