18:25 | 23.2.2015
Naudan sisäfileepihvit
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Naudan sisäfileepihvit
Ainesosat
2 kpl naudan sisäfileepihvejä paksuus noin 3 cm
2
rosmariininoksaa + oliiviöljyä
sormisuolaa & mustapippuria myllystä
30
g
Valion valkosipulivoita
Lisukkeeksi: valkosipuliperunoita & salaattia
Vaiheet
1. Ota pihvit huoneenlämpöön noin puoleksi tunniksi ennen paistamista.
2. Painele pihvit kädellä litteiksi.
3. Hienonna rosmariinilehdet ja sormisuola morttelissa. Lisää tilkkanen oliiviöljyä ja sekoita hyvin. Hiero seos pihveihin.
4. Paista pihvit kuumassa parilapannussa 3 minuuttia per puoli eli kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.
5. Ripottele pinnalle hieman sormisuolaa ja jauhettua mustapippuria.
6. Kääri pihvit folion sisään ja anna tekeytyä noin 5-10 minuuttia ennen syöntiä.
7. Annostele Valion valkosipuli voi "nappina" pihvien päälle ja nauti valkosipuliperunoiden kanssa.