Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3180 reseptiä.
Linkitetty 40 keittokirjaan.
OHJE Piia Pasanen KUVA Sami Repo
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
5-6
Valmistusaika
20 min
Vaikeustaso
Helppo

Nokilohi

Ainekset

1
kg
nahallista lohifileetä
1
dl
voisulaa
Mausteseos
2
rkl
paprikajauhetta
2
tl
mustapippuria myllystä
2
tl
kuivattua timjamia
2
tl
kuivattua oreganoa
2
tl
curryjauhetta
2
tl
sokeria
1
tl
cayennepippuria
2-3
tl
suolaa

Työvaiheet

  • Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään.
  • Viipaloi lohi nahkoineen ja kasta palat lämpimään voisulaan. Mausta kalapalat kauttaaltaan mausteseoksella ja laita palat kuumalle muurinpohjapannulle tai grilliin nahkapuoli ylöspäin. Anna hiillostua tummaksi. Käännä ja paista toinen puoli samaan tapaan. Tarjoa esimerkiksi perunoiden kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla