Anne-Maarit on lisännyt 979 reseptiä.
Linkitetty 4 keittokirjaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paahdetut kirsikkatomaatit

Ainekset

400g kirsikkatomaatteja
1
tl
yrttisuolaa
2
rkl
tuoreita timjaminlehtiä
1,5
dl
rypsiöljyä

Työvaiheet

 

Pese tomaatit ja pistele niihin pienet reiät haarukalla. Pane tomaatit pieneen voideltuun uunipataan. Ripottele tomaateille suola ja timjaminlehdet. Valuta pinnalle 2 rkl rypsiöljyä. Aseta padan kansi paikoilleen ja paahda tomaatteja 200 asteisessa uunissa noin 8 min. Lusikoi tomaatit puhtaaseen 5 dl:n vetoiseen lasipurkkiin. Kaada mukaan myöskin padassa oleva liemi. Lisää vielä rypsiöljyä niin, että tomaatit peittyvät. Sulje purkki, jäähdytä ja säilytä viileässä. Tomaatit säilyvät hyvinä jopa 12 viikkoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla