Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Päärynä hilloke
Ainekset
Pikkelöidyt päärynät
300
g
päärynöitä
300
g
ruokosokeria
1,5
dl
omenaviinietikkaa
1
kpl
tähtianis
4
kpl
kokonaista neilikkaa
Työvaiheet
PESE JA LEIKKAA PÄÄRYNÄT KUUTEEN OSAAN JA POISTA SIEMENKODAT. LAITA MUUT AINEKSET KATTILAAN. KIEHAUTA KUNNES SOKERI ON SULANUT. ALENNA LÄMPÖÄ NIIN, ETTÄ SEOS POREILEE. LISÄÄ PÄÄRYNÄT JA ANNA POREILLA HILJALLEEN 15 MINUUTTIA KUNNES PÄÄRYNÄT OVAT PEHMENNEET. NOSTA PÄÄRYNÄT LIEMESTÄ KANNELLISEEN ASTIAAN JA NOSTA LIEMEN LÄMPÖÄ KUNNES SEOS KIEHUU. ANNA KIEHUA KUNNES NESTEESTÄ ON JÄLJELLÄ PUOLET JA SEOS ON SIIRAPPIMAISTA. ANNA SIIRAPIN JÄÄHTÄ JA KAADA SE PÄÄRYNÖIDEN PÄÄLLE. ANNA VETÄYTYÄ JÄÄKAAPISSA YÖN YLI. TARJOILE JUUSTOJEN KERA.