Anne-Maarit on lisännyt 979 reseptiä.
Linkitetty 4 keittokirjaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Päärynä hilloke

Ainekset

Pikkelöidyt päärynät
300
g
päärynöitä
300
g
ruokosokeria
1,5
dl
omenaviinietikkaa
1
kpl
tähtianis
4
kpl
kokonaista neilikkaa

Työvaiheet

PESE JA LEIKKAA PÄÄRYNÄT KUUTEEN OSAAN JA POISTA SIEMENKODAT. LAITA MUUT AINEKSET KATTILAAN. KIEHAUTA KUNNES SOKERI ON SULANUT. ALENNA LÄMPÖÄ NIIN, ETTÄ SEOS POREILEE. LISÄÄ PÄÄRYNÄT JA ANNA POREILLA HILJALLEEN 15 MINUUTTIA KUNNES PÄÄRYNÄT OVAT PEHMENNEET. NOSTA PÄÄRYNÄT LIEMESTÄ KANNELLISEEN ASTIAAN JA NOSTA LIEMEN LÄMPÖÄ KUNNES SEOS KIEHUU. ANNA KIEHUA KUNNES NESTEESTÄ ON JÄLJELLÄ PUOLET JA SEOS ON SIIRAPPIMAISTA. ANNA SIIRAPIN JÄÄHTÄ JA KAADA SE PÄÄRYNÖIDEN PÄÄLLE. ANNA VETÄYTYÄ JÄÄKAAPISSA YÖN YLI. TARJOILE JUUSTOJEN KERA.

Sisältö jatkuu mainoksen alla