Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Padat ja laatikot
Gluteeniton
17:02 | 20.8.2015

Munakoisocannelonit

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
Riikka Kaila Kuva Panu Pälviä

Canneloneiksi käärityt munakoisot ovat kevyempi versio pastaesikuvastaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
45 min
Helppo

Munakoisocannelonit

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2
munakoisoa
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
dl
basilikanlehtiä
2
dl
persiljanlehtiä
2
dl
pinaatinlehtiä
1
rkl
öljyä
400
g
naudan paistijauhelihaa
1
tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1
prk
raejuustoa
kastike
1
tlk
säilyketomaatteja
100
g
tomaattipyrettä
1
dl
kalamata-oliiveja
1
valkosipulinkynsi
1
tl
hunajaa

Vaiheet

1. Valmista ensin kastike. Sekoita sauvasekoittimella kaikki ainekset tasaiseksi.

2. Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Siivuta munakoisot pituussuunnassa ohuiksi levyiksi. Levitä ne kahdelle pellille vierekkäin. Paahda uunissa 10 minuuttia.

3. Valmista täyte. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli. Silppua yrtit ja pinaattia karkeasti. Kuumenna pannu, lisää öljy ja paista jauheliha sekä sipulit. Nosta pannu pois levyltä ja sekoita joukkoon yrtit, pinaatti, suola, pippuri ja raejuusto.

4. Kaada tomaattikastike uunivuokaan. Nosta ruokalusikallinen täytettä kunkin munakoison päähän ja rullaa. Nostele rullat uunivuokaan tomaattikastikkeen päälle. Paista uunissa 15 minuuttia.

Tilaa Glorian ruoka & viini
Munakoiso
Gluteeniton deli

Suosituimmat

Lakupallopiparit

Luumu-omenatorttu

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini