Glorian ruoka ja viini on lisännyt 2161 reseptiä.
Linkitetty 12 keittokirjaan.
KUVA Anna Huovinen

Rubi on kuiva mausteseos, joka hierotaan grillattavan ruuan pintaan. Tämä seos sopii broilerille ja porsaanlihalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Valmistusaika
5 min
Vaikeustaso
Helppo

Paprikarubi

Ainekset

1
rkl
paprikajauhetta
tl
sinappijauhetta
tl
ruokosokeria
1
tl
valkosipulijauhetta
1/4
tl
cayannenpippuria
1/4
tl
neilikkaa

Työvaiheet

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa ja hiero lihan pintaan.
  2. Ohut pala maustuu jo vartissa, paksu kimpale vaatii yön yli odottamisen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla