Jussi Aumo on lisännyt 15 reseptiä.
Linkitetty 7 keittokirjaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pastanjauhantaa-blogin pizzapohja

Ainekset

Pohja (teen yleensä 5 henk. perheelle 1,5-2-kertaisesti)
350
g
(durum)vehnäjauho
1
pss
kuivahiiva
1
tl
suolaa
2
rkl
extra vergine -oliiviöljy
2,25
dl
lämmintä vettä

Työvaiheet

1. Laita kuiva-aineet kulhoon ja sekoita.

2. Sekoita öljy ja lämmin vesi keskenään ja kaada sen jälkeen hissukseen kauiva-aineiden sekaan.

3. Vaivaa taikinaa 10 minuuttia käsin niin, että se ei enää tartu käsiin.

4. Anna turvota tunti.

5. Vaivaa taas ilmakuplat pois.

6. Jaa pitsa haluamasi kokoisiin paloihin ja kauli ohueksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla