
Koskenlaskija-sulatejuusto toimii makaronilaatikossa todella hyvin. Helppoa ja maukasta!
Maukas Koskenlaskija-makaronilaatikko
Ainekset
Työvaiheet
1. Kuori ja hienonna sipuli.
2. Ruskista jauheliha ja kuullota sipuli. Mausta tomaattisoseella, oreganolla ja mustapippurilla.
3. Keitä makaronit vedessä, johon on murennettu lihaliemikuutio. Lisää joukkoon jauheliha-sipuliseos sekä Koskenlaskija-juusto. Keitä 6 min.
4. Kaada seos vuokaan ja laita 200 asteisiin uuniin 30 minuutiksi.
Tosi kuivaa tosta tulisi, ei vettä eikä maitoa mukaan? On tainnut unohtua ohjeesta! Muuten olen tehnyt samanlaista, mutta jättänyt tomaattisoseen pois ja laittanut maitoa niin paljon, että melkein peittyy koko seos. Pari voinokaretta päälle.Paistan uunissa ensin 200 astetta n. tunti ja sitten vielä puoli tuntia n. 170 asteessa.
Hyvä huomio! Reseptin ainesosista oli jäänyt pois vesi. Varmaan maitokin toimii hyvin.
Ai hyvä huomio!?!? Minusta tuossa lukee 1,5l vettä🤔