Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Pastat ja risotot
11:42 | 19.11.2013

Kanankoipia ja parmesaaniohratto

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1476 reseptiä
OHJE Kiia Renko KUVA Sami Repo

Kotimainen ohra sopii mainiosti broilerin lisäkkeeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
20 minuuttia + 1 tunti 20 minuut
Keskivaikea

Kanankoipia ja parmesaaniohratto

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
kpl
paprikaa
1
kpl
punasipulia
2
tl
yrttimaustetta
1/2
tl
rouhittua mustapippuria
2,5
dl
esikypsytettyjä ohrasuurimoita
2
dl
parmesaaniraastetta
1,2
l
vettä
2
dl
kuohukermaa
2
kpl
kanaliemikuutiota
8
kpl
marinoituja kanankoipia
tai
4
kpl
koipi-reittä

Vaiheet

  1. Halkaise paprika ja poista siemenet. Suikaloi ja leikkaa kuutioiksi. Kuori ja silppua sipuli.
  2. Öljyä 2 litran vetoinen uunivuoka. Kääntele kaikki kuivat aineet, myös juustoraaste, vuoassa sekaisin. Lisää vesi-kuohukermaseos ja murennetut liemikuutiot.
  3. Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla vajaa tunti. Lisää broilerinkoivet ja jatka kypsentämistä vielä 20 minuuttia.

Vinkki! Jos käytät vuokaan isoja koipi-reisiä, vaativat ne noin puolen tunnin kypsennyksen.

Tilaa Glorian ruoka & viini
Broileri
pääsiäinen
ohra
kana
ohratto
parmesaani
kot kot
Kot kot
Pääsiäinen

Suosituimmat

Hasselbackan punajuuret

Luumu-omenatorttu

Graavisiika ja piparjuuripunajuuri

Suppispasteijat

Lakupallopiparit

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini