Kotimainen ohra sopii mainiosti broilerin lisäkkeeksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
20 minuuttia + 1 tunti 20 minuut
Keskivaikea
Kanankoipia ja parmesaaniohratto
Ainesosat
1
kpl
paprikaa
1
kpl
punasipulia
2
tl
yrttimaustetta
1/2
tl
rouhittua mustapippuria
2,5
dl
esikypsytettyjä ohrasuurimoita
2
dl
parmesaaniraastetta
1,2
l
vettä
2
dl
kuohukermaa
2
kpl
kanaliemikuutiota
8
kpl
marinoituja kanankoipia
tai
4
kpl
koipi-reittä
Vaiheet
- Halkaise paprika ja poista siemenet. Suikaloi ja leikkaa kuutioiksi. Kuori ja silppua sipuli.
- Öljyä 2 litran vetoinen uunivuoka. Kääntele kaikki kuivat aineet, myös juustoraaste, vuoassa sekaisin. Lisää vesi-kuohukermaseos ja murennetut liemikuutiot.
- Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla vajaa tunti. Lisää broilerinkoivet ja jatka kypsentämistä vielä 20 minuuttia.
Vinkki! Jos käytät vuokaan isoja koipi-reisiä, vaativat ne noin puolen tunnin kypsennyksen.