Kikhernepasta valmistetaan yhdessä pannussa kokoamalla kaikki ainesosat pastaa myöten pataan!
Kikhernepasta
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori valkosipulinkynnet ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
- Pane valkosipuli, pasta, kikherneet, parsakaalit, oliivit, tomaattipyree, rosmariini, öljy ja cayennepippuri isoon paistokasariin tai kattilaan. Lisää vesi, liemikuutiot ja pippuri. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes pasta on sopivan kypsää. Sekoita ruokaa pari kertaa keittämisen aikana.
- Lisää juustoraaste valmiiseen ruokaan. Revi rucola koristeeksi.
Olipa todella maukasta! Lapsetkin tykkäsi, vaikka yleensä ovat nirsoja. Rucola ja parmesaani kruunasi kaiken.