Tilli on tämän pekoni-sienipastan yllättävä mauste.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
20 min
Helppo
Sienipasta
Ainesosat
300
g
spagettia
Kastike
4
dl
sieniä (kantarelleja tai siitakkeita)
2
valkosipulinkynttä
100
g
pekonia
1/2
tl
mustapippuria
2
rkl
sitruunamehua
2
rkl
tilliä
1
dl
parmesaaniraastetta
Vaiheet
- Aloita kastikkeen valmistus. Puhdista sienet ja paloittele ne tarvittaessa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pane pasta kiehumaan.
- Leikkaa pekonit suikaleiksi ja ruskista ne kuumalla pannulla. Lisää sienet, paista hetki silloin tällöin sekoitellen. Mausta seos pippurilla. Lisää pannulle sitruunamehu ja hienonnettu tilli.
- Kun pasta on kypsää, ota talteen 1–2 desiä pastan keitinvettä. Nosta pasta pannulle sieniseoksen joukkoon. Kaada keitinvesi pannulle, sekoita. Ripottele parmesaaniraaste ruuan pinnalle.