Sunnuntailounas on lisännyt 14 reseptiä.
Linkitetty 14 keittokirjaan.

Tomaattinyhtökaurasta saa todella hyvän keiton. Kun joukkoon sulattaa Koskenlaskija-sulatejuustoa, on keitto pehmeä ja kevyt, juuri sopivan tomaattinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
2
Valmistusaika
30
Vaikeustaso
Helppo

Pehmeä nyhtökaura-koskenlaskija-keitto

Ainekset

150
g
maustamatonta Koskenlaskija-sulatejuustoa
240
g
tomaatti-nyhtökauraa
1
kpl
sipuli
370
g
purjoa
1
rkl
ruokaöljyä
1
l
vettä
1
kpl
kasvisliemikuutio
tuoretta mustapippuria
tuoretta persiljaa

Työvaiheet

1. Pilko sipuli ja purjo. Huuhtele purjosilpun  hyvin juoksevan veden alla.
2. Kuumenna kattilassa ruokaöljy ja kuullota sipulia hetken. Lisää kattilaan tomaatti-nyhtökaura sekä suikaloitu purjo. Anna kuumentua n. 4 min. Pilko samalla suurimmat nyhtökaurakimpaleet pienemmiksi.
3. Lisää kattilaan vesi sekä kasvisliemikuutio. Anna kiehua kannen alla 5 min.
4. Pilko Koskenlaskija-sulatejuusto kuutioiksi ja lisää keiton joukkoon. Kuutioituna juusto sulaa nopeammin.
5. Mausta keitto ripauksella tuoretta mustapippuria ja koristele tuoreella persiljalla.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla