Kodin Kuvalehti on lisännyt 687 reseptiä.
Linkitetty 17 keittokirjaan.
OHJE Christina Aaltio KUVA Anna Huovinen

Piparimisu on ihana yhdistelmä rapeita pipareita ja täyteläistä appelsiinimoussea. Tarjoa se veriappelsiineilla vuoratusta maljasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
8
Valmistusaika
30 minuuttia
Vaikeustaso
Helppo

Piparimisu

Ainekset

4
dl
kuohukermaa
1
pkt (200 g)
appelsiinituorejuustoa
½
dl
sokeria
tl
kardemummaa
1
rkl
vaniljauutetta (Dr. Oetker)
2
veriappelsiinia
15
piparkakkua
100
g
tummaa suklaata
(vaniljauutetta)

Työvaiheet

  1. Vatkaa kuohukerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto, sokeri, kardemumma ja vaniljauute.
  2. Pese appelsiinit huolella juuresharjalla. Leikkaa ohuiksi renkaiksi.
  3. Kokoa jälkiruoka ennen tarjoilua. Asettele appelsiinirenkaat lasivuoan reunoille. Lusikoi astiaan kerroksittain appelsiinivaahtoa ja pipareita. Jatka näin muutama kerros.
  4. Rouhi loput piparit ja suklaa. Koristele pinta piparimuruilla ja suklaalla. Halutessasi valuta vielä lusikallinen vaniljauutetta jälkiruuan pinnalle.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla