
Grillissä paistuva pizza lainaa makumaailmansa iki-ihanasta feta-pinaattipiiraasta. Kyseessä on valkoinen pizza, joka valmistuu kätevästi valmistaikinasta.
Feta-pinaattipizza grillistä
Ainekset
Työvaiheet
- Kauli pizzataikina leivinpaperin päälle ohueksi, uunipellin kokoiseksi levyksi. Leikkaa pienemmiksi paloiksi.
- Mausta ranskankerma sitruunankuorella, sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla.
- Paista päällystämätöntä pizzaa grillissä 1–2 minuuttia.
- Käännä pizzat. Levitä päälle maustettu ranskankerma. Murustele fetajuustoa ja ripottele parmesaania palojen pinnalle.
- Jatka paistamista muutama minuutti lisää, kunnes pohja on kypsä.
- Viimeistele pinaatilla ja pinjansiemenillä. Valuta halutessasi päälle tilkka oliiviöljyä.
Vinkki: Voit paistaa pizzat myös 225-asteisessa uunissa. Kypsyminen vie noin 10 minuuttia.
Pizza?... Enemmänkin lämmin voileipä.