Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Pizzat ja piirakat
Gluteeniton
16:36 | 22.11.2019

Gluteeniton maissipizza

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Krista Kupariharju KUVA Ninna Lindström

Maissi ei ole tyypillisin pizzan täyte, mutta makeiden tomaattien ja valkosipulisen ranskankerman kanssa siitä tulee uusi suosikkisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1 kpl
40 min
Helppo

Gluteeniton maissipizza

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

Pohja
1½
dl
vettä
½
ps
kuivahiivaa
1½
tl
psylliumia
1
tl
sokeria
4
dl
karkeaa gluteenitonta jauhoseosta
2
rkl
öljyä
½
tl
suolaa
½
tl
leivinjauhetta
Täyte
1
valkosipulinkynsi
100
g
ranskankermaa
½
tl
suolaa
3
dl
erilaisia, voimakkaita juustoja raastettuna
100
g
maissia (pakaste, sulatettuna)
125
g
kirsikkatomaatteja
Päälle
oliiviöljyä, sormisuolaa ja rouhittua mustapippuria

Vaiheet

  1. Mittaa kulhoon vesi (noin 42 astetta). Sekoita joukkoon hiiva, psyllium ja sokeri. Anna turvota 2 minuuttia. Lisää jauhot, öljy, suola ja leivinjauhe. Sekoita yleiskoneessa taikinakoukuilla 5 minuuttia. Kauli taikina jauhojen avulle isoksi pizzapohjaksi leivinpaperin päälle. Anna kohota liinan alla 15 minuuttia.
  2. Kuori ja purista valkosipulikynsi ranskankerman joukkoon. Mausta suolalla. Raasta juustot. Puolita kirsikkatomaatit. Levitä maustettu ranskankerma pizzapohjalle. Ripottele juustoraaste päälle. Levitä tomaatit ja maissi päällimmäiseksi.
  3. Kuumenna uuni ja tyhjä pelti 250 asteeseen. Siirrä pizza leivinpaperilla kuumalle pellille. Paista noin 8 minuuttia. Lorauta päälle oliiviöljyä ja ripottele suolaa ja pippuria.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Viikonloppubistro
Pizza
Kemut
gluteeniton deli

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini