Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Pizzat ja piirakat
Liha
Arjen nopeat
Välipalat
16:26 | 22.12.2014

Quesadillat joulupossusta

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
Ohje Katja Nordlund Kuva Sami Repo

Kun kinkku saa seurakseen chiliä, korianteria ja muita tymäköitä mausteita, se ei maistu enää joululta.

Jouluisesta makumaailmasta pääsee helposti trooppisiin tunnelmiin, kun joulukinkun jämistä valmistaa meksikolaiseen tapaan quesadilloja.

Kuutioitu joulukinkku sekoitetaan tortillojen täytteeksi papujen, salsan ja tuoreen korianterin kanssa. Makua saadaan juustokuminasta. Myös esimerkiksi tuore ananas ja jalapenot sopivat täytteeseen.

Quesadillat valmistuvat kätevästi pannulla. Tortillalettu kuumennetaan, täytetään puoliksi, ripotellaan juustoraastetta pinnalle ja taitetaan tortilla puolikuuksi. Sulava juusto pitää tortillan taitettuna. Tortilla kannattaa vielä kääntää pannulla ja paistaa toinenkin puoli rapeaksi, sen jälkeen liu’uttaa leikkuulaudalle, leikata puoliksi ja tarjota kuumana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
20 minuuttia
Helppo

Quesadillat joulupossusta

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

4
isoa tortillaa
täyte
1
prk
(285/170g) käyttövalmiita mustapapuja
1
dl
valmista salsa-kastiketta (chunky)
1
tl
juustokuminaa
3
rkl
tuoretta korianteria
2
dl
joulukinkkua kuutioina
rucolaa
1
dl
juustoraastetta (esimerkiksi pizzaraastetta)
koristeeksi korianteria ja limetinlohkoja

Vaiheet

  1. Tee täyte. Valuta pavut ja huuhdo ne kylmällä vedellä lävikössä. Leikkaa joulukinkku noin sentin kuutioiksi.
  2. Sekoita pavut, kinkkukuutiot, salsa, juustokumina ja korianteri yhteen.
  3. Kuumenna yksi tortilla pinnoitetulla pannulla keskilämmöllä. Levitä neljäsosa täytteestä puolelle tortillan alasta. Nosta päälle rucolaa ja juustoraastetta. Käännä tyhjä puoli täytteen päälle. Paina tortillaa lastalla pannua vasten, jotta juusto sulaa ja liimaa tortillan puolet yhteen.
  4. Käännä tortilla ja pidä sitä kuumassa vielä 1–2 minuuttia. Liu’uta quesadilla pannulta, leikkaa kahtia ja koristele korianterilla ja limetinlohkoilla.
Tilaa Glorian ruoka & viini
quesadilla
tähderuoka
Viikonloppubistro
etno
30 minuuttia
nuuka kokki
joulukinkku
tex mex
tortilla

Suosituimmat

Shelterin mallasleipä

Munatoti Jamie Oliverin tapaan

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Karamellipossu joulukinkun jämistä

Maailman paras riisipuuro

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini