
Kuka sanoi, että pohjassa on oltava jauhoja? Näiden pikkupiiraiden pohjat tehdään pelkästä perunasta.
Kolmen kaalin kinkkupiiraat
Ainekset
Työvaiheet
-
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Kuori perunat ja viipaloi ne mahdollisimman ohuiksi. Älä huuhtele viipaleita, sillä tärkkelys pitää pohjan koossa. Lado viipaleet uunipellille limittäin neljäksi piiraspohjaksi (Ø noin 10–15 cm). Sulata voi ja voitele sillä perunapohjat. Esikypsennä uunissa 10 minuuttia ja valmistele sillä aikaa kinkkutäyte ja kaalit.
-
Kuutioi kinkku. Sekoita kinkku, juustoraaste, muna, ranskankerma ja maissitärkkelys kulhossa tasaiseksi.
-
Revi lehtikaalin lehdet ja kukkakaali suupaloiksi. Halkaise broccolinit ja lohko ruusukaalit neljään osaan. Laita kaikki kaalit tyhjään kulhoon ja sekoita öljy ja suola joukkoon.
-
Jaa kinkkutäyte perunapohjille. Levitä kaalit pellille piiraiden ympärille ja laita pelti uuniin 15 minuutiksi.
-
Jaa paahdetut kaalit kinkkupiiraille ja tarjoa heti.
Tämä on niinkuin perunagaletten ja kinkkupizzan risteytys.
Onpa ollut kovatehoinen kiertoilmauuni kun on täytteet uunipellille lentäneet.
Epäsiistin näköinen otos, ei kunnioiteta ruokaa kohtaan.
Piirakka ehkä ihan hyvää, mutta kun ihminen syö myös silmillään, niin myös
kuviin pitää kiinnittää enemmän huomiota.
Puhtaus puoli ruokaa.