15:34 | 19.2.2015
Porkkana-hamppukakku
Tämä perinteinen porkkanakakku saa kosteutensa maukkaan pähkinäisestä hamppuöljystä. Sisältää runsaasti Omega-3-rasvahappoja!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1 h 30 min
Helppo
Porkkana-hamppukakku
Ainesosat
3
kpl
kananmunia
1,5
dl
muscovadosokeria
1,5
dl
hienoa sokeria
4
dl
raastettua porkkanaa (noin 4 porkkanaa)
2
dl
vehnäjauhoja
1
dl
GOOD raakaa hamppuproteiinijauhetta
1
tl
ruokasoodaa
1
tl
leivinjauhetta
2
tl
vaniljasokeria
3
tlk
jauhettua kanelia
1
tl
jauhettua inkivääriä
1,5
dl
GOOD hamppuöljyä
KUORRUTUS
70
g
Koskenlaskija sulatejuustoa (käy muutkin, mutta tämä paras!)
50
g
voita
2
dl
tomusokeria
1
tl
vaniljasokeria
päälle kuorittuja hampunsiemeniä
Vaiheet
vatkaa munat ja sokerit
lisää porkkanaraaste
sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kevyesti vatkaten taikinaan
lisää hamppuöljy ja sekoita tasaiseksi
voitele vuoka ja kaada taikina vuokaan
paista 150C, 50 min
valmista kuorrutus:
sulata voi ja sulatejuusto
sekoita joukkoon tomusokeri ja vaniljasokeri
kaada jäähtyneelle kakkupohjalle
ripottele päälle kuorittuja hampunsiemeniä