Punajuurigraavattua lohta punajuuri-päärynäsalaatilla
Ainekset
Työvaiheet
Puhdista lohifilee mahdollisista ruodoista ja rasvoista. Kuori punajuuret ja raasta ne. Leikkuulaudat kannattaa suojata SAGA Leivinpaperilla, jotta kalan tuoksu tai punajuurien väri ei tartu lautaan.
Aseta lohifilee leivinpaperin päälle, suolaa se kauttaaltaan ja levitä raastettu punajuuri tasaisesti fileen päälle.
Kääri paperi fileen ympärille ja laita jääkaappiin vuorokaudeksi.
Poista pinnalta raastettu punajuuri ja leikkaa SAGA Leivinpaperin päällä ohuita siivuja kalasta.
Punajuuri-päärynäsalaattia ja neilikkakastiketta
Ainekset
Työvaiheet
Aseta SAGA Leivinpaperi leikkuulaudan päälle ja viipaloi punajuuret paperin päällä, näin suojaat leikkuulautaa värjäytymiltä.
Asettele päärynät, punajuuret, juusto sekä hieman revitty rucola vadille kerroksittain.
Sekoita keskenään sokeri, sitruunanmehu, öljy, neilikat ja sekoita voimakkaasti. Mausta kastike ja kaada se salaatin päälle. Ripottele lopuksi pinjansiemenet ja viipaloitu punajuurigraavattu lohi salaatin päälle.