Hyvä terveys on lisännyt 159 reseptiä.
Linkitetty 196 keittokirjaan.
Ohje Christina Aaltio Kuva Tuomas Kolehmainen

Superhelppoa! Kevyt kotijuusto tekeytyy jääkaapissa ihan itsekseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
6 annosta
Valmistusaika
3 ½ h

Rahkajuusto

Ainekset

250
g
maitorahkaa
1
dl
silputtua basilikaa
1-2
kpl
valkosipulinkynttä
1/2
tl
suolaa
1/2
tl
mustapippuria myllystä
1
rkl
oliiviöljyä

Työvaiheet

  1. Valuta rahkaa tiheässä siivilässä noin 3 tuntia.
  2. Silppua basilika ja valkosipuli ja sekoita massaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lusikoi massa takaisin siivilään ja tasoita pinta lusikalla. Anna vetäytyä siivilämuotissa jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
  4. Kumoa juusto tarjolle. Lorauta pinnalle öljyä ja rouhi päälle mustapippuria myllystä.

Kommentit (3)

Vierailija

Säilyykö miten kauan jääkaapissa, jos ei heti tuu syötyä?

Venla Soppa365
Seuraa 
Liittynyt3.4.2017

Hei, kiitos kysymyksestä! Juusto säilyy noin kolme vuorokautta.

Yst. Venla / Soppa365

Vierailija

Valutetaanko rahka myös kohdassa 1 jääkaapissa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla