Sunnuntailounas on lisännyt 14 reseptiä.
Linkitetty 20 keittokirjaan.

Ruusukaalipastassa maistuu raikkaan kirpeä aromi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
2
Valmistusaika
35
Vaikeustaso
Helppo

Raikas ruusukaalipasta

Ainekset

300
g
ruusukaalia
2
rkl
oliiviöljyä
1/2
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria
Tuorejuustokastike
180
g
tuorejuustoa (maustamaton)
1
kpl
valkosipulinkynsi
1
kpl
sitruunankuori raastettuna (luomu)
1/2
dl
oliiviöljyä
50
g
parmesanjuustoa
1/2
tl
suolaa
ripaus
mustapippuria
Lisäksi
400
g
pastaa

Työvaiheet

1. Huuhdo ruusukaalit, siisti kannat ja leikkaa kaalit puoliksi. Laita kaalit kulhoon, lisää öljy ja mausteet. Sekoita hyvin ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille.
2. Paahda ruusukaaleja 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Keitä pasta pakkausohjeen mukaisesti.
3. Pane tuorejuusto kulhoon. Raasta joukkoon valkosipulinkynsi, sitruunankuori ja parmesani. Lisää öljy samanaikaisesti haarukalla vatkaten. Mausta suolalla ja pippurilla.
4. Valuta pasta. Lisää tuorejuustokastike ja osa ruusukaaleista kuuman pastan joukkoon. Lisää loput ruusukaalit vasta lautasella pastan päälle. Höylää pinnalle vielä parmesania.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla