Ruusukaalipastassa maistuu raikkaan kirpeä aromi.
Raikas ruusukaalipasta
Ainekset
Työvaiheet
1. Huuhdo ruusukaalit, siisti kannat ja leikkaa kaalit puoliksi. Laita kaalit kulhoon, lisää öljy ja mausteet. Sekoita hyvin ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille.
2. Paahda ruusukaaleja 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Keitä pasta pakkausohjeen mukaisesti.
3. Pane tuorejuusto kulhoon. Raasta joukkoon valkosipulinkynsi, sitruunankuori ja parmesani. Lisää öljy samanaikaisesti haarukalla vatkaten. Mausta suolalla ja pippurilla.
4. Valuta pasta. Lisää tuorejuustokastike ja osa ruusukaaleista kuuman pastan joukkoon. Lisää loput ruusukaalit vasta lautasella pastan päälle. Höylää pinnalle vielä parmesania.