14:38 | 30.8.2013
Ricottaletut ja ilmakuivattua kinkkua
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1 annos
40 min
Helppo
Ricottaletut ja ilmakuivattua kinkkua
Ainesosat
2,5
dl
maitoa
125
g
ricottatuorejuustoa
1
kananmuna
2
rkl
voisulaa
2
dl
vehnäjauhoa
1
tl
leivinjauhetta
Päälle
1
dl
kuohukermaa
100
g
aurinkokuivatuilla tomaateilla maustettua tuorejuustoa
100
g
ilmakuivattua kinkkua siivuina
2
kevätsipulinvartta
suolaa sekä rouhittua mustapippuria maun mukaan
Vaiheet
- Yhdistä maito, ricotta, kananmuna ja voisula. Lisää keskenään sekoitetut jauhot ja leivinjauhe. Paista taikinasta esimerkiksi blinipannulla keskilämmöllä molemmin puolin paksuhkoja lettuja eli noin 1–2 minuuttia per puoli.
- Sekoita vaahdotettu kerma ja tuorejuusto, lisää maun mukaan suolaa. Annostele kerman ja juuston seosta lettujen päälle yhdessä kinkkusiivujen, silputtujen kevätsipulinvarsien ja rucolan kanssa. Halutessasi rusauta päälle mustapippurirouhetta.