14:37 | 24.11.2016
Riisipuuro piirakoita varten
Tutustuta toisiinsa yksinäinen riisipuuron loppu ja tuoreista yrteistä ja oliiviöljystä tehty pesto. Jouluaaton kotoisa aamuruoka muuttuu rahkataikinaan piilotettuna suloiseksi suolapalaksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
10 kpl
35 min + 15 min
Helppo
Riisipuuro piirakoita varten
Ainesosat
1
dl
vettä
½
dl
puuroriisiä
2½
dl
maitoa
½ - 1
tl
suolaa
Vaiheet
- Kiehauta vesi. Lisää riisi. Anna kiehua, kunnes kaikki vesi on imeytynyt riisinjyviin.
- Lisää maito ja suola. Anna muhia hiljaisella lämmöllä noin 40 minuuttia kattilan kansi raollaan. Sekoita välillä, ettei puuro tartu pohjaan.
Vinkki Jos teet piirakat valmiista puurosta, lisää halutessasi puuroon suolaa.