Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ruma mutta hyvä pottusalaatti
Ainekset
1/2
kg
uusia perunoita
1/2
-1
sitruunan mehu
1/2
dl
oliiviöljyä
1/2
tl
sormisuolaa
tuoretta meiramia
lipstikkaa
Työvaiheet
Keitä perunat kypsiksi kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä. Anna jäähtyä hetki. Kuori lämpimät potut salaattikulhoon (ei tarvitse kuoria, jos käytät uusia pottuja). Pieni perunoita haarukalla tai veitsellä. Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu. Lisää oliiviöljy ja suola. Sekoita ja tarkista maku. Lisää tarpeen mukaan sitruunan mehua, öljyä tai suolaa. Lisää hienonnetut yrtit. Sekoita. Nam!
Ketju on lukittu.
Mäkin teen melkein näin, mutta lisään aina kapriksia ja (kevät)sipulia.