Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8 kpl
20 minuuttia
Helppo
Coleslaw-kaalisalaatti meksikolaisittain
Ainesosat
1-2
kpl
pihvitomaattia
1
kpl
pieni punainen chili
2-4
kpl
oksaa oreganoa
Kastike
2
rkl
limettimehua
1
dl
rypsiöljyä
1/2-1
tl
kanelia
1/2-1
tl
neilikkaa
1/4
tl
suolaa
200
g
kypsää paahtopaistia
8
kpl
maissi- tai täysjyvätortillaa (320g)
8
kpl
salaatinlehteä
8
rkl
ranskankermaa (12% rasvaa)
400-500
g
valkokaalia
1
kpl
pieni punasipuli
Lisäksi
Vaiheet
- Pese kaali ja tomaatti, kuori sipuli ja poista chilistä siemenet (jos et halua kovin tulista). Leikkaa kaali hienoksi silpuksi, kuutioi pihvitomaatti, hienonna sipuli ja viipaloi chili. Sekoita ainekset ilman tomaattia.
- Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada 2/3 kastikkeesta kaalisalaatin sekaan. Anna vetäytyä viileässä.
- Leikkaa paahtopaisti suikaleiksi ja mausta kastikkeella. Anna vetäytyä viileässä.
- Sekoita tomaattipalat kaaliin ja silppua päälle oreganoa.
- Lämmitä tortillat uunissa tai mikrossa juuri ennen tarjoilua. Aseta jokaiselle salaatinlehti, kaalisalaattia, paistisuikaleita, ranskankermaa ja tarjoa.