Koristele kana-avokadosalaatti puristetuilla limentinpuolikkailla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 minuuttia
Keskivaikea
Kana-avokadosalaatti
Ainesosat
erilaisia salaatteja
4
broilerin rintafileetä
4
avokadoa
3
limetin mehu
suolaa
1
punasipulia
2
dl
pähkinöitä
1
granaattiomena
Koristeeksi
3
limettiä
Basilikakastike
1
prk
kevyt-ranskankermaa
2
valkosipulinkynttä
1/2
sitruunan raastettu kuori ja mehu
1
basilikaruukku
1
tl
sokeria
ripaus
suolaa
ripaus
mustapippuria
Vaiheet
- Valmista ensin kastike. Mittaa kaikki aineet kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella.
- Ruskista broilerin rintafileet öljyssä. Laita kansi pannun päälle ja hauduta fileet kypsiksi. Mausta broilerit suolalla ja kahden limetin mehulla. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
- Halkaise avokadot ja poista kivet. Kuori ja viipaloi avokadot ja laita lautaselle, jolla on yhden limetin mehu. Kääntele viipaleita pari kertaa. Säästä rutistetut limettipuolikkaat koristeeksi. Kuori ja halkaise punasipulit. Viipaloi ohuiksi viipaleiksi.
- Paahda pähkinät kuivalla pannulla. Ripottele päälle vähän suolaa halutessasi. Halkaise granaattiomenat ja ota siemenet talteen.
- Sekoita kaikki aineet salaatiksi. Koristele puristetuilla limetin puolikkailla. Tarjoa basilikakastikkeen kanssa.