Teemu Selänteen päivänä Supertähdet-ohjelmassa tarjotaan mozzarellan tyyppisestä burrata-juustosta ja punajuuresta valmistettua salaattia.
Katso Teemun Selänteen päivän koko menu täältä.
Kokki Sirpa Welchin haastattelun löydät täältä.
Supertähdet-ohjelma esitetään Nelosella sunnuntaisin klo 20.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6-8 annosta
Keskivaikea
Vinegretti
Ainesosat
2
rkl
sampanja- tai valkoviinietikkaa
1
rkl
sitruunamehua
2
tl
hienonnettua salottisipulia
1
tl
sinappia
6
rkl
hasselpähkinäöljyä
kosher-suolaa
mustapippuria myllystä
Vaiheet
- Sekoita etikka, sitruunamehu ja salottisipulit pienessä kulhossa. Sekoita joukkoon sinappi.
- Lisää öljy joukkoon hitaasti koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.
Vinkki: Vinegretti kannattaa tehdä päivää ennen tarjoilua.