Vartin pikasalaatti tehdään jenkkityyliin, raastetusta valkokaalista, omenasta, taateleista ja karpaloista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4–6 annosta
15 min
Helppo
Karpalo-omenacoleslaw
Ainesosat
250
g
valkokaalia
1
iso hapan omena
2
rkl
sitruunan mehua
4–5
kuivattua, pehmeää, kivetöntä taatelia
1
dl
kuivattuja karpaloita
1/2
dl
korianteria
1 1/2
dl
majoneesia (esim. Heinz)
2–3
rkl
kuohukermaa
1/2
tl
mustapippuria myllystä
Vaiheet
- Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Viipaloi omena ohueksi joukkoon. Purista sitruunan mehu päälle.
- Viipaloi taatelit joukkoon. Lisää karpalot ja korintit. Yhdistä majoneesi ja kerma kupissa ja sekoita salaattiin. Mausta suolalla ja pippurilla.