Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Salaatit
Muuta
Kana
9:34 | 3.7.2012

Caesarsalaatti ja grillatut kanatikut

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1476 reseptiä
OHJE Kaisa Nieminen KUVA Reetta Pasanen

Grillaa caesarsalaatin kana vaihteeksi varrastikuissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
40 minuuttia
Helppo

Caesarsalaatti ja grillatut kanatikut

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

8
kpl
kanan sisäfilettä
8
kpl
grillitikkua
1/4
tl
suolaa ja mustapippuria
1/2
kpl
sitruunan mehu
4
kpl
maalaisleipäviipaletta
2
kpl
romainesalaattiruukkua
1/2
dl
oliiviöljyä grillaamiseen
2
dl
parmesanlastuja
2
kpl
kananmunankeltuaista
1,5
dl
rypsiöljyä
3
kpl
anjovisfileitä
1
kpl
valkosipulinkynttä
1
kpl
sitruunan mehu
1
tl
worcesterhirekastiketta
1/4
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria
1
dl
parmesanraastetta
Kastike

Vaiheet

  1. Ota broileri ajoissa huoneenlämpöön. Laita grillitikut veteen likoamaan noin 30 minuutiksi. Tee tässä välissä kastike.
  2. Ota kaikki kastikkeen aineet ajoissa huoneenlämpöön. Hienonna anjovikset haarukalla kulhon pohjalla. Lisää keltuaiset ja sekoita. Vatkaa öljy aluksi tipoittaen, sitten ohuena nauhana, kunnes majoneesista tulee paksua ja sakeaa. Mausta kastike sitruunamehulla, worcestershirekastikkeella, suolalla ja mustapippurilla. Purista joukkoon valkosipulin kynsi ja parmesanraaste. Sekoita hyvin. Laita kastike kylmään maustumaan.
  3. Mausta broileri suolalla, pippurilla ja sitruunan mehulla. Jos käytät rintafilettä, leikkaa fileet pitkittäin kahteen osaan. Laita broileri grillitikkuihin. Voitele oliiviöljyllä.
  4. Leikkaa leipä viipaleiksi ja sitten tikuiksi. Pirskottele oliiviöljyä päälle. Grillaa fileitä noin 3 minuuttia molemmin puolin. Samalla voit grillata leipätikut.
  5. Revi salaatti. Sekoita kastike salaatin joukkoon juuri ennen tarjolle panoa, ettei salaatti vety. Nosta grillatut kanatikut ja leipätikut salaatin päälle. Ota kuorimaveitsellä parmesanista lastuja ja ripottele salaatin päälle
Tilaa Glorian ruoka & viini
salaatti
grillaus
Salaatit
juhannus
caesarsalaatti
grillatut kanatikut
grillaaminen
kot kot
Kevyet & salaatit
Kot kot
Grillaus
Juhannus

Suosituimmat

Lakupallopiparit

Luumu-omenatorttu

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini