Grillikaudella jopa caesarsalaatti pyörähtää parilan kautta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
15 min
Keskivaikea
Grillattu salaatti caesarin tyyliin
Ainesosat
2
kerää romainesalaattia tai 4 baby gem -sydänsalaattia
2
rkl
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
Kastike
2
valkosipulinkynttä
2
dl
majoneesia
6
sardellifileetä
5
rkl
parmesaanijuustoa raasteena
1
rkl
sitruunamehua
2
tl
dijonsinappia
1/2
tl
worchester-kastiketta
1/4
tl
mustapippuria
parmesaanilastuja ja krutonkeja tarjoiluun
Vaiheet
- Tee kastike. Kuori valkosipulinkynnet. Mittaa kastikkeen ainekset syvään astiaan ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Ohenna kastike tarvittaessa tilkalla kylmää vettä.
- Leikkaa salaatit pitkittäin neljään osaan, niin että kanta pitää ne koossa. Pese ja kuivaa huolellisesti.
- Sivele salaatit oliiviöljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa salaatit nopeasti kuumassa grillissä ja nosta ne vadille. Levitä päälle kastiketta, parmesaanilastuja ja krutonkeja. Tarjoa heti.