Käyttäjä174 on lisännyt 5 reseptiä.
Linkitetty 1 keittokirjaan.

350 g
lämminsavulohta tai -siikaa (perattuna 250 g)
1 iso (250 g)
hapahko omena , esim. Granny Smith
½ pkt (à 300 g)
Valio Ritari® juustoa
KOKEILE MYÖS
1 nippu (100 g)
kevätsipulia
1 ruukku
jääsalaattia
KAPRIS-MUNAKASTIKE
1 prk (200 g)
Valio Eila® kevyt crème fraîchea
1 dl
Valio omenatäysmehua tai Valio maitoa
2
keitettyä (10 min) kananmunaa
2 rkl
kapriksia
1 tl
sitruunapippuria
1 rkl
sitruunamehua
1 - 2 tl
sokeria
KORISTEEKSI
1 rkl
kapriksia
1
keitetty (10 min) kananmuna

Laita 3 munaa kiehumaan kastiketta ja salaatin koristelua varten.
Perkaa ja paloittele savukala. Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi. Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi tai tangoiksi.
Huuhtele ja kuivaa kevätsipuli ja jääsalaatti. Hienonna kevätsipuli. Revi salaatti pienemmiksi paloiksi.
Laita kaikki salaatin ainekset kerroksittain laakealle vadille.
Yhdistä kastikeainekset kannumaisessa astiassa. Hienonna hetki sauvasekoittimella. Jos käytät maitoa kastikkeen ohennukseen, lisää tarvittaessa sitruunamehua.
Kaada kastike salaatille juuri ennen tarjoilua. Ripota pinnalle kaprikset. Koristele vati lohkoiksi leikatulla munalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla