Kaupallinen yhteistyö
Arla Keittiö on lisännyt 83 reseptiä.
Linkitetty 37 keittokirjaan.
Arla Keittiö

Lohipiirakka on helppo ja nopea tarjottava, joka sopii niin juhlaan kuin arkeen. Arla Keittiön Ruokakerma kalalle tuo katkarapupiirakkaan herkullista valkoviinin ja tillin makua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
8 annosta
Valmistusaika
1 tunti
Vaikeustaso
Kohtalainen

Savulohipiirakka

Ainekset

Taikina
100
g
Arla Ingman voita
3
dl
jauhoja (1 dl ruisjauhoja ja 2 dl vehnäjauhoja)
3
rkl
vettä
1
tl
chilijauhetta (voi jättää myös pois)
Täyte
noin 200
g
lämminsavulohta
6
kpl
kirsikkatomaatteja
1
sipuli
pala
kesäkurpitsaa
6
kpl
tuoreita herkkusieniä
1/2
dl
tilliä
120
g
Arla Mustaleima Emmental juustoraastetta
2
kananmunaa
3
dl
Arla Lempi Ruokakerma Valkoviini & Tilli

Työvaiheet

Viipaloi ja kuullota sienet, sipulikuutiot ja kesäkurpitsa. Mausta suolalla. Riivi tai kuutioi lämminsavulohi.

Voitele tasapohjainen paistosvuoka. Nypi keskenään rasva ja jauhot ja sekoita joukkoon vesi. Sekoita taikinaksi ja levitä se paistosvuoan pohjalle ja reunoille.

Ripottele pohjan päälle kuullotetut kasvikset, pilkottu lämminsavulohi ja juustoraaste. Sekoita keskenään munat ja Arla Lempi Ruokakerma Valkoviini & Tilli kalalle ja kaada tasaisesti vuokaan.

Kypsennä piirasta 200 -asteessa noin 20 minuuttia, ensin uunin pohjalla ritilän päällä noin 5 min ja loppuaika uunin keskitasolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla