Vesa Hartikainen on lisännyt 52 reseptiä.
Linkitetty 1 keittokirjaan.

4 dl vehnäjauhoja
1 dl mantelijauhetta
3 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 rkl unikonsiemeniä
2 dl Valio Oivariini® juoksevaa
2 dl Valio A+™ luonnonjogurttia
2 kananmunaa
yhden sitruunan kuori , raastettuna
3 rkl sitruunamehua

KUORRUTUS:

2 prk (à 200 g) Valio maustettua rahkaa sitruuna
1 dl Valio Eila® vispikermaa
½ dl lemon curdia
½ tl unikonsiemeniä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
12

Sitruunapalat

Työvaiheet

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Vuoraa vuoka (20 x 30 cm) leivinpaperilla.

Mittaa kaikki taikinan ainekset kulhoon ja sekoita. Levitä taikina vuokaan.

Paista uunin keskitasolla n. 30 min. Nosta jäähtymään.

Valmista täyte vaahdottamalla rahka ja kerma yhdessä. Lisää joukkoon lemon curd kevyesti sekoitellen. Levitä tai pursota rahkakuorrutus jäähtyneen kakkupohjan pinnalle.

Leikkaa sitruunakakku annospaloiksi. Viimeistele unikonsiemenillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla