Kattilassa kypsynyt kylki saa maukkaan pinnan grillissä. Viimeistelyn hoitaa BBQ-kastike.
Porsaanribsit Henkka Alénin tapaan
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa grillikylki kattilaan sopiviksi reiluiksi paloiksi. Lisää vettä sen verran, että lihat peittyvät. Lisää mausteet ja pilkotut vihannekset.
- Hauduta kylkipaloja miedolla lämmöllä noin 1 1/2 tuntia. Anna kylkipalojen jäähtyä liemessään. Nosta ne sitten pois grillausta varten.
- Grillaa ribsejä miedolla lämmöllä välillä teriyaki- tai BBQ-kastikkeella reilusti penslaten.
Täysin turha ohje. Tuolla kypsytysajalla saat jyrsiä todella sitkeitä ribsejä. Kastikeohjetta ei ollenkaan? Käytetäänpä jotain kaupan valmissoosia? Jos julkkiskokki haluaa opetella valmistamaan ribsejä niin saa ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen. Ei tällaisia joutavia "reseptejä" tarvi julkaista ollenkaan.