Suklaa cake pops
Ainekset
Työvaiheet
1. Vatkaa sokeri ja kananmunat paksuksi vaahdoksi, se vie hieman aikaa.
2. Lisää vaahdon joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi, sekoita varovasti käänellen.
3. Kaada taikina leivinpaperin päälle levyksi, paista 225°C 7 min.
4.Laita valmis taikinalevy jääkaappiin.
5.Murusta jääkaappikylmä taikinalevy ja sekoita joukkoon tuorejuusto sekä sulatettu suklaa.
6.Sulata 150g suklaata kuorrutusta varten
7. Pyörittele seoksesta palloja.
8. Upota grilli-/tikkaritikun pää suklaaseen. Upota tikku palloon.
Upota pallo suklaaseen. Valuta pallosta ylimääräinen suklaa pois pyörittelemällä ja vällillä kopauttamalla suklaatikkua.
Laita tikku pakastimeen kulhossa, jossa sen päät eivät osu kulhon reunoihin.