Tässä reseptissä yhdistyvat kolme täydellistä raaka-ainetta: suppilovahverot, pekoni ja gruyère-juusto
Reseptissä aineiden määrät ovat suuntaa-antavia. Eli heitä desimitat pois ja tee näppituntumalla! Näin syntyvät parhaimmat ruuat. Suosittelen käyttämään luomutuotteita.
Suppis-pekonipiirakka
Ainekset
Työvaiheet
- Pohja: Sekoita jauhot ja suola kulhossa. Nypi voi joukkoon ja lisää kylmä vesi. Painele pohja piirakkavuokaan ja töki pohjaa haarukalla.
- Täyte: Paista pannulla silputtu pekoni ja sipuli. Kun sipulit ovat saaneet väriä, lisää joukkoon liuotetut suppilovahverota. Paista niin kauan että sienistä haihtuu melkein kokonaan neste (varo ettei mene kuivaksi!)
- Sekoita ranskankerma, kananmuna ja mausteet kulhossa. Sekoita joukkoon sieni-pekoni-sekoitus
- Levitä pohjan päälle täyte ja juustoraaste. Paista uunissa 200 asteessa noin. 35 minuuttia